27 oktober 2021
Raamfolie

Raamfolie voor in de badkamer

Heb jij een badkamer met doorzichtige ramen? Dan is het handig om raamfolie te kopen voor de badkamer. Doordat je raamfolie in de badkamer laat plaatsen, zal je geen last meer hebben van mensen die naar binnen kijken. Dit is ook niet fijn wanneer je onder de douche staat. Om je privacy te behouden, is het dan verstandig om raamfolie aan te schaffen voor in de badkamer.

Raamfolie

Het bestellen van de raamfolie 

Wanneer je de raamfolie wilt bestellen, is het van belang dat je kijkt naar verschillende ontwerpen. Je hebt namelijk veel verschillende ontwerpen waardoor je zelf moet kijken welke bij jou passen. Daarnaast kan je ook kijken voor een neutrale raamfolie. Hier zitten dan geen patronen op. Wanneer je de raamfolie hebt gevonden die bij jou past, kun je beginnen met het bestellen van de raamfolie. Binnen enkele werkdagen zal je de raamfolie geleverd hebben op het opgegeven adres.

De raamfolie op de ramen plakken

Wanneer je de raamfolie binnen hebt, kan je beginnen met het beplakken van de ramen. Als eerst is het belangrijk dat je de ramen goed schoonmaakt. Zo voorkom je namelijk dat je luchtbubbels in de raamfolie krijgt. Wanneer je de ramen hebt gelapt, dan kun je beginnen met het plakken. Het is handig om eerst in de hoeken te beginnen zodat je weet dat de raamfolie er goed op zit. Als de raamfolie er op zit, kun je er nog een keer overheen strijken met je handen.