18 september 2021

Prachtige druivenrank

Een druivenrank is een sieraad voor in het tuin, en een druivenstruik koop je simpel online. Tropic trees heeft de mooiste druiven op stam te koop tegen een schappelijke prijs. Je moet dan vooraf kiezen of je witte of blauwe druiven wil, en de goede plek voor de druif zoeken. Een druif doet het beste als die op een warme lichte plek staat, dus aan de zuidzijde van een pand tegen de gevel aan. Een druivenrank kun je net zoals een klimop over een pergola laten groeien, en daaronder kun je dan een tuinbank of een terrastafel en stoelen zetten, dan kun je daar in de zomer koel zitten.

Tropic trees heeft meer in het assortiment

Naast de druivenrank heeft Tropic trees andere bomen en struiken te koop staan. Op de site onder de afbeeldingen van de druiven staat een stukje tekst onder het kopje, creëer een mediterraan paradijs. Aldaar zijn suggesties te lezen wat mooi bij een druivenrank kan staan. Alle bomen en struiken hebben zo hun eigenschappen en bij de druivenrank zit dat sterk in het blad. Aan de kleur of kleuren kun je zien welk seizoen het is. Het groen in het voorjaar is anders dan in de zomer, en in de herfst zie je een mengeling van herfstkleuren.

Iedere boom of struik heeft charmes

De kleuren van de druif zijn niet te vergelijken met dat van een palm- of olijfboom. Deze bomen veranderen niet door de seizoenen, sterker nog, hartje winter heeft de palm en olijf nog bladeren. Zo’n boom in de buurt van de druif op stam plaatsen zal dan ook prachtig zijn. Misschien de olijfboom dan het meeste omdat zowel de stam van de druif als van de olijf er snel uitzien of dat de boom of struik al heel oud is. Het is aan jouw creativiteit, wat vindt jij mooi? Tropic trees kan het leveren en dat allemaal heel makkelijk online, zij leveren door heel Europa.