2 december 2021

Magazijnstellingen

Ben je op zoek naar nieuwe of gebruikte magazijnstellingen? Zoek dan niet verder. Van Ommen Magazijninrichting heeft een ruim aanbod in magazijnstellingen. Zo biedt Van Ommen Magazijninrichting het volgende aan: draagarmstelling, legbordstellingen, bandenstelling, grootvakstelling, palletstelling, spaanplaten en accessoires.

Bandenstelling

Van Ommen Magazijninrichting biedt bandenstellingen aan die ingezet kunnen worden in bijvoorbeeld magazijnen. Deze stellingen zijn ideaal om een mooie, verzorgde en overzichtelijke ruimte te behouden waardoor het gemakkelijk is om deze banden uit de stellingen te halen en je zo uiteindelijk meer ruimte overhoudt.

Palletstelling

Ook bieden zij palletstellingen aan. Dit zijn stellingen die bijdragen aan het overzicht en de veiligheid op de werkvloer. Op palletstellingen ligt een groot vurenhouten legbord, bestaande uit verschillende afmetingen, die ingezet kan worden voor het opslaan van veel producten in de hoogte.

Transport

De transporteurs van Van Ommen Magazijninrichting zijn gecertificeerde chauffeurs met vrachtwagens die voldoen aan alle eisen. Het transport wordt door Van Ommen Magazijninrichting ingezet, hierdoor zal de prijs van het bedrijf lager uitvallen en komen de chauffeurs altijd keurig op tijd. Ook is het mogelijk om vanaf de vrachtwagen transport te hebben met een heftruck tot in het magazijn. Zo ben je minder tijd met deze zware stellingen en kan jij je richten op wat je echt belangrijk vindt: een overzichtelijke en veilige omgeving creëren voor iedereen die daar werkzaam is.

Ben je geïnteresseerd geworden na het lezen van deze blogs over de verschillende stellingen die Van Ommen Magazijn Inrichting te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! Raak hier geïnspireerd voor je eigen bedrijf door de artikelen die wij aan je kunnen leveren.