24 januari 2022

Fabius MBO opleidingen: ontdek al jouw opties

Er zijn heel wat redenen om een opleiding te gaan volgen, ook als je al ergens werkzaam bent. Je kunt met een opleiding jouw kennis verbreden en laten zien dat je bereid bent in jezelf te investeren. Het is niet voor niets dat mensen met een extra opleiding hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten en hun baan ook veel langer behouden. Er zijn genoeg Fabius MBO opleidingen waar jij snel mee kunt starten: dankzij meer dan 50 locaties in Nederland is er altijd wel plek bij jou in de buurt.

Kies een van de vele Fabius MBO opleidingen

De Fabius MBO opleidingen zijn gericht op veelgevraagde functies: denk hierbij aan administratieve functies zoals commercieel medewerker binnendienst, receptioniste en bedrijfsadministratief medewerker. Ook boekhouder, office manager en accountmanager zijn functies die vrijwel bij ieder bedrijf bekleed worden: hier is dan ook altijd veel vraag naar. Als je na lange tijd de arbeidsmarkt weer op wilt is het ook slim om een opleiding te kiezen: je bent dan op de hoogte van alle vaardigheden en daarnaast wordt je bij Fabius zeer praktijkgericht opgeleid. Dit maakt het mogelijk om snel weer aan de slag te gaan met het juiste diploma.

Wil je een nieuwe baan? Je kennis verbreden in je huidige functie of opnieuw ergens aan de slag gaan na lange afwezigheid? Een Fabius MBO opleiding is in dit geval zeer aan te raden. Met kleine klassen krijg je altijd de juiste aandacht en is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Met gemotiveerde docenten wordt je op de juiste manier klaargestoomd voor de praktijk!